• Magyar
  • English

Aktuális túráink

01. Gulya-dombi túra

Könnyed bolyongás a dimbes-dombos Gulya-dombi parkerdőben, nagyszerű kilátó pontokkal és friss levegővel ötvözve, ideális helyszín kezdők, kisgyerekes családok számára a Segway® PT X2 kipróbálására! (20.000 HUF)

02. Csatár-hegyi túra

A Segway® PT X2-nek való igazi terep, itt érzi jól magát! Emelkedőkkel és lejtőkkel szabdalt túraútvonal, nagyszerű kilátással a csatár-hegyi kilátóból. Küzdjük le a dombokat szuszogás nélkül! (40.000 HUF)

03. Túra a kolostorok és kertek, az élmények völgyében

A völgyet végigjárva a veszprémi táj vadregényes szépsége mellett időutazást tehetünk a város ezeréves múltjának emlékeit felfedezve! Igazi pihenőpark, a gyerekek imádni fogják! (20.000 HUF)

04. Romantikus túra a várhegy árnyékában

Szemet és lelket gyönyörködtető gyönyörűen felújított környezetben, a kanyargós Séd patakot követve megismerkedhetünk a város közel ezeréves múltjával és annak emlékeivel. (20.000 HUF)

05. Túra a történelmi városrészben, a várban.

Várostrom, de kivételesen építő jelleggel. A kockaköves Vár utcán végiggurulva ismerkedhetünk meg a történelmi múltat és a régi korokat idéző emlékekkel. (20.000 HUF)

06. Koloska-völgyi túra /Balatonfüred/

Az aktív pihenést választó turistákat erdei tornapálya, tanösvény, kiépített tűzrakó- és pihenőhelyek, valamint egy forrás várja kis tóval. A völgy nyugati oldalában kialakított lépcsőket megmászva feljuthatunk a Koloska-sziklához. (40.000 HUF)

07. Balaton-felvidéki túra

Romantikus túra erdei utakon, gyönyörű kilátással a Balatonra, piknikezési lehetőséggel a várrom udvarában vagy a forrásnál. (40.000 HUF)

08. Éjszakai túra

Éjszakai túra csakis bátraknak! (60.000 HUF)

09. A Tihanyi-félsziget másképp

Tihanyt sokan ismerik, ha személyesen nem is, de hírből biztosan. Rendhagyó túránk során nem csak a község látnivalót csodálhatjuk meg, hanem a körülötte elterülő páratlan környezetet is. (50.000 HUF)

10. Tekeres-völgyi túra

A Segway® PT X2-nek való igazi terep, itt érzi jól magát! Technikás terepezés erdőben és mezőn szuszogás nélkül! (45.000 HUF)